PÄKIÄN TUOTEVALIKOIMA

Kaikki tuotteet ovat tarkoin valittuja, hyvälaatuisia hoitotuotteita, joita voin hyvillä mielin suositella itsehoidon tueksi.

Ammattilaistason laadukkailla itsehoitotuotteilla saat nopeasti vastinetta rahoillesi ja helpotusta vaivoihin.


Uutuutena Footlogix-tuotteet

Näissä jalkojen hoitotuotteissa lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen, sillä ne on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

 

Suositut vaahtovoiteet on valmistettu patentoidulla Dermal Infusion-teknologialla (DIT), joka mahdollistaa vaikuttavien aineiden pääsyn syvemmälle ihon kerroksiin. Vaahtoavalla tuotteella on monia etuja: se imeytyy heti hyvin, eikä jätä jalkaa rasvaiseksi. Tuotteiden hinta/laatu-suhde on hyvä ja vaikutukset on helposti havaittavissa. Monet huomaavat parannusta jo viimeistään viikon käytön jälkeen, yleensä kyllä vaikutuksen huomaa samantien.

 

Kokeile sarjan tuotteita eri vaivoihin: halkeilevat kantapäät, kuiva iho, kovettumat, sieni-infektiot, ikääntymisestä johtuvat vaivat tai diabetesjalat. Saatavilla on myös laadukkaat jalkakylpyaineet.

 Peclavus on erittäin laadukas jalkojen itsehoitotuotesarja, jota lämpimästi suosittelen.
Peclavus on erittäin laadukas jalkojen itsehoitotuotesarja, jota lämpimästi suosittelen.

Voiteet ja jalkakylpyaineet

Hoitolassa on myytävänä laadukkaita jalkavoiteita eri tyyppisten vaivojen hoitoon. Tule tutustumaan tehokkaisiin itsehoitotuotteisiin. Huomaat nopeasti niiden tehon.

Yksi hoitolan suosikeista on Laufwunderin kantapäähalkeamavoide, jolla on siloiteltu jo monet erittäin kuivat kantapäät. Voiteen kaveriksi kannattaa harkita Karkelon kiristämättömiä hyvänolonsukkia. Yhteisvaikutus on todella tehokas!

 

Päkiän tuotevalikoimasta löytyvät alansa huippumerkit:

  • Footolgix
  • Peclavus
  • Laufwunder
  • Iloiset Varpaat

Kotimaisilla Luontoemon jalkakylpypommeilla hoidat hellästi jalkojasi luonnon omilla antimilla. Vastustamaton tuoksu hellii myös mieltä.

Kiva lahjaidea!apuvälineet

Silikonituotteet, superlonit, pohjalliset ja muut jalkojen itsehoitoon tarvittavat laadukkaat välineet löydät liikkeistäni hyvän perehdytyksen kera.

 

Valikoimasta löytyy myös hyödyllinen lahjaidea niin hemmotteluun kuin jalkavaivoista kärsivillekin. Tuotteiden sijaan voi ostaa myös lahjakortin, jolloin lahjan saaja voi itse valita tarvitsemansa tuotteet liikkeestä.

 

Pienilläkin asioilla kuten villalla, superlon-putkilla ja poropohjallisilla voidaan helpottaa monen ihmisen arkea. Opetan mielelläni näiden tehokkaassa käytössä.

 

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja kysymään parhaat käyttövinkit!KIRISTÄMÄTÖN HYVÄNOLONSUKKA

Kotimainen Karkelon Sukka valmistaa laadukkaita, hyvin muotoiltuja sukkia, joita on nyt saatavilla myös Päkiästä.

Sukat sopivat erinomaisesti diabeetikoille, turvoinneille, hikoileville ja kuiville jaloille. Sukat on valmistettu kotimaassa patentoidulla menetelmällä, jossa materiaalina on käytetty mm. merilevää ja sinkkiä.

 

Sukka siirtää kosteuden nopeasti pois iholta ja langan erikoiskäsittely pitää hajut kurissa. Kärkisauma ei hierrä, eikä sukanvarsi kiristä.

Värivaihtoehtoina on musta ja valkoinen.

 

Vieressä olevia kuvia klikkaamalla pääset valmistajan sivuille lukemaan lisätietoja näistä erityisen hyvistä, kiristämättömistä sukista sekä heidän muista sukkamalleistaan.Jos joudut perumaan varatun ajan, peruutus tai ajan siirtäminen tulee tehdä 24 h ennen varattua aikaa.

Muussa tapauksessa käyttämättömästä ajasta tulee lasku varatun palvelun mukaan.


Varaa aika tai kysy lisätietoja:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.